Batista Cadillac in Vlado Kreslin združila moči

Na nedavnem koncertu v mariborskemu Štuku se je ljubljanski soul zasedbi Batista Cadillac na odru pridružil nihče drug kot velikan slovenske glasbe, Vlado Kreslin. Zgodil se je magičen trenutek, ki je na srečo tistih, ki so koncert zamudili, ujet na posnetku. ‘Neviden (Ali veš, da me ljubiš?)’, kot so ga poimenovali, pa Batista Cadillac zdaj ponosno predstavljajo kot novi single in pravijo, da je idealeni glasbeni sopotnik letošnjega poletja.

Skladba ‘Neviden (Ali veš, da me ljubiš?)’, ki je sicer nastala že leta 2019 v sodelovanju s Thomasom Marchem, je v osnovni izvedbi zelo dinamična in poslušalce lahkotno nagovarja k plesu. To pot pa je razširjena zasedba v koncertni izvedbi ustvarila naelektreno vzdušje in z Vladom Kreslinom na čelu razvnela polno mariborsko dvorano. Pridruženi član je s svojim prepoznavnim raskavim glasom v refrenu spraševal “Ali veš, da me ljubiš?” in z iskrivim igranjem orglic dodatno nadgradil že tako energično skladbo.

Z novim singlom skupina Batista Cadillac nadaljuje niz uspešnih sodelovanj z izjemnimi slovenskimi vokalisti. Neverjetno kemijo med pevcem skupine, Urbanom Lutmanom in soul divo Majo Keuc - Amayo smo lahko slišali in videli v na novo preoblečeni skladbi ‘Pust me do besede’. Tokratni hit ‘Neviden (Ali veš, da me ljubiš?)’ z Vladom Kreslinom pa je odličen uvod v poletje, ki bo, če ga sodimo po komadu, vroče, seksi in plesno obarvano.