Batista Cadillac napoveduje novo SMER VETRA

Batista Cadillac z novim singlom Smer Vetra zaključuje uspešno obdobje po izidu prvenca in napoveduje snemanje drugega albuma, ki ga pričakujemo prihodnje leto. Smer Vetra je še zadnji single z aktualnega albuma Batista Cadillac, ki je izšel maja lani pri SonicTribu. Z novim videospotom nam fantje nudijo (sicer nekoliko cenzuriran) vpogled v tok bendovskega ustvarjanja in koncertiranja zadnjega leta. Snemalci so člane skupine ujeli v svojem “naravnem” habitatu: v studiu, na odru, v zaodrju, v “placu” za vaje in na nedavnem kreativnem pobegu v Istro.

Sproščena atmosfera, prepojena s soncem in dobro voljo, perfektno nadgrajuje skladba, ki govori o vplivu sonca na našo ljubezen. Kot sončnica se obračamo proti svetlobi in z njo napajamo ljubezen do sebe in drugih.


Smer Vetra sledi uspešnim singlom Mim Pravil, Magnolije, Generacija Neba in Pust Me Do Besede, ki so vsak na svoj način uspešno našli pot do poslušalcev. Z novim singlom Batista Cadillac ponovno napoveduje tudi koncert v klubu Cvetličarna, 16. novembra 2023, in mini turnejo MIM PRAVIL, v sklopu katere bodo poleg Ljubljane nastopili med drugimi tudi še v Novem Mestu, Logatcu, in Mariboru.


Koncertna turneja  – MIM PRAVIL – Batista Cadillac

16.11. Ljubljana – Klub Cvetličarna

17.11. Maribor - Sodni stolp

18.11. Logatec – Navigator

24.11. Novo Mesto – Kulturni center Janeza Trdine