Batista Cadillac razplesali polno Cvetličarno

Ljubljanska soul skupina Batista Cadillac je prejšnji četrtek navdušila publiko v klubu Cvetličarna. Na svojem največjem koncertu doslej so fantje postregli z odličnim izborom avtorskih uspešnic in sposojenih hitov tujih velikanov. Piko na i večera je dodal Vlado Kreslin, ki se je skupini pridružil v skladbi Neviden (Ali veš, da me ljubiš?).

Urban Lutman (vokal), Matija Koritnik (kitara, vokal), Primož Hudoklin (kitara), Jakob Zlatinšek (klaviature), Sebastjan Podlesnik (bas kitara) in Matjaž Skaza (bobni) so v dobri uri in pol uspešno razplesali dvorano in več kot 1.200 glavi množici pričarali izjemno prijeten in zabaven večer. Na odru so jim pomagali še back vokalistki Sandra Feketija in Sara Lamprečnik, ter saksofonista Primož Fleischman in Joanna Blejwas.

Eden najlepših trenutkov koncerta se je zgodil tik pred koncem, ko se je cela dvorana v en glas pridružila Urbanu in Matiji za izvedbo prelepe akustične verzije skladbe Magnolije, ki je v magični atmosferi marsikomu zarosila oči. Pred in po koncertu je DJ Monday s svojim izborom glasbe dopolnil plesni moment ter poskrbel za super vibe in dodatno obogatil odličen koncert Batiste Cadillac.

Batista Cadillac zaključujejo svojo mini turnejo (z naslovom Mim pravil) ta petek, 24. novembra, s koncertom v Kulturnem centru Janeza Trdine v Novem mestu. Tudi tokrat bodo, poleg drugih uspešnic s prvenca, predstavili najnovejši single Smer vetra, za katerega so pred kratkim objavili tudi videospot.

Batista cadillac - Smer vetra


Foto: Matic Kremžar

--

pr@SonicTribe
Chantal van Mourik, 031 771 223