NOVO: MASHARIK - OTROCI CVETJA

Po uspešni predstavitvi radijskega singla Otroci cvetja, gorenjska skupina Masharik zdaj v svet pošilja še videospot za to skladbo. S singlom Otroci cvetja, trojec Masharik napoveduje izid prvenca in promocijski koncert ob izidu albuma, 15. maja v ljubljanskem Kinu Šiška.

Videospot je nastal v sodelovanju z Vito Orehek, Klemnom Vogričem in ekipo ter močno izraža vrednote, ki jih Masharik zagovarjajo: iskrenost, skupnost in ljubezen. Kitaristka in pevka skupine, Maša Bogataj, o novem videospotu pravi: "Otroci cvetja so igriva prispodoba za lepšo, bolj odprto in strpnejšo družbo, zato smo videospot zasnovali kot topel objem gledalcu, ki ga navda z občutkom, da je del naše zgodbe, del družine Otroci cvetja. Lovili smo toplino in mislim, da nam je lepo uspelo."

Oglejte si videospot

S čutnim besedilom 'Pridi z nami se igrati' Masharik vabijo v Kino Šiška, kjer bodo 15. maja letos z razširjeno zasedbo in v družbi glasbenih prijateljev predstavili svoj prvi album Otroci cvetja. Vstopnice za koncert so že v prodaji na vseh Eventimovih prodajnih mestih.

Kupite vstopnice MASHARIK @ KINO ŠIŠKA, Ljubljana ~ Kino Šiška (eventim.si)